Det er tydelig at Cristiano Ronaldo fortsatt er populær blant småjentene, overgangen fra Real Madrid til Juventus har gjort underverker for klubbens standing. – Millioner av fans har begynt å følge og like klubben.

Mange mener, inkludert oss i Sporten, synes overgangen fra Real Madrid til Juventus for Ronaldo på 900 millioner kroner var vel billig. – Salget av drakter og andre ting har nesten kommet opp på kjøpesummen og det etter veldig kort tid.

Les: «Dealen» alle ventet på i kjølvannet av Ronaldo-overgang er klar

Dog, Real Madrid som har i mange år sentrert hele sin virksomhet rundt en portugisiske superstjernen kunne ikke få til en så stor deal om et par år, Ronaldo er tross alt 33 år gammel. – Det er forøvrig ingen som savner han lenger i Real Madrid, de er fortsatt et av verdens desidert beste lag.

Les på F7City: Svensk supporter fikk sitt livs overraskelse på Juventus Stadion

Det tyske selskapet Result Sports har fulgt med på hvordan det har gått med Juventus i sosiale medier siden overgangen ble kjent.

Instagram  har gått fra 400.000 til 3,5 millioner følgere, Facebook har vokst med 1,7 millioner følgere og YouTube kanalen deres har vokst med 71%.

Spesielt utenfor Italia har økningen vært formidabel. Kanskje er dette det italienske Serie A trenger.

Totalt har klubben gått fra et snitt på 529.000 følgere på sosiale medier i juni til 6,2 millioner halvannen uke inn i august.