Harry Kane og Ivan Toney

Spør du PSG-ledelsen om hvem som snøt klubben Champions League-tittelen forrige sesong, blir svaret ikke Real Madrid, men Karim Benzema. Kylian Mbappe og gjengen skulle styre inn i andre 8.-delsfinale, Benzema dro til med hattrick for exit PSG. Real Madrid gikk hele veien til tittelen, den franske goalgetteren gikk hele veien til Ballon d’Or-prisen. Nå avsluttes siste kapittel for 35-åringen på San Bernabeu.

Planen var å vente et år og hente en ny superspiss neste sommer. – Øverst på den lista, Erling Braut Haaland.

Real Madrid trapper opp jakten på Tottenham-spissen Harry Kane etter å ha bekreftet avgangen til Karim Benzema. – Det til tross for at den engelske spissen flere ganger har poengtert han ønsker å bli i Premier League. – Ikke nødvendigvis Tottenham, men Premier League for å ta rekorden for flest mål scoret på øverste nivå i England.

Les: Karim Benzema æres med en siste kamp mot Athletic Club

På søndag kom bekreftelsen fra Real Madrid om at Benzema er ferdig etter 647 kamper og 353 scoringer. Klubbhistoriens nest mestscorende spiller har gjort sitt.

LES: Muntlig avtale på plass med Marco Asensio

LES: Dropper helt jakten på Harry Kane

Denne sesongen har blitt noe amputert med skade for den regjerende Ballon d’Or-vinneren, men leverer likevel 30 scoringer på 42 kamper.

Legende!

90min rapporterte tidligere denne måneden, at Kane er identifisert som Carlo Ancelottis foretrukne erstatter for den avtroppende franskmannen, og kilder har bekreftet at planer blir satt på plass for å prøve å lokke Kane over til Madrid.

Kane sitter på toppen av en kortliste som inkluderer en rekke mulige mål, inkludert Chelseas Kai Havertz, Napolis Victor Osimhen og Espanyols Joselu. Real Madrid kommer til å møte kraftig konkurranse fra Manchester United.