Gaffer. (foto: spurs, twitter)

Da er vi klare for Premier League-runden der Mauricio Pochettino endelig vender tilbake til Tottenhams hjemmebane. Argentineren vil garantert bli hyllet av supporterne, som fikk oppturen med Pochettino og tilsvarende nedtur da Daniel Levy og gjengen bestemte seg noen måneder etter Champions League-finalen at Pochettino var feil manager. Ange Postecoglou skal sørge for at hyllesten av eks-treneren skal være respektfull, så stilne.

-Han hadde unektelig en stor påvirkning på klubben da han var her, han ledet klubben nesten til en Champions League-tittel… Jeg er sikker på at han ikke kommer til å bli vist annet enn respekt fra klubben og supporterne, begynner den nye suksesstreneren til Tottenham ifølge ESPN.

LES: Brentford har klistrert en imponerende prislapp på Ivan Toney

-Men det betyr ikke at han får en guard of honor, kommer det fra Postecoglou. Kort sagt. Pochettino kommer som manager for byrival Chelsea og skal kjenne på en respektfull måte at her får han ingenting gratis.

Mandag 6. november braker det løs mellom trenerne som har – og har hatt – suksess med Spurs. Vi har gitt familien beskjed om at vi fra 2100 er utilgjengelig.

LES OGSÅ: Bo Svensson gir seg i Mainz: «Jeg har en følelse av at det er på tide»