Philippe Coutinho og en lege holder en tablet

Philippe Coutinho er i Qatar for medisinsk kontroll i forbindelse med meniskskaden han har og for å få hjelpt til å komme tilbake i aksjon i neste måned. Den brasilianske superstjernen er ferdig operert og var forventet å være ute av spill i tre måneder. – Ser vi på kalenderen skulle vi se på en oppstart i begynnelsen av april.

Når det er sagt, er det lite sannsynlig at vi ser 28-åringen tilbake på banen før slutten av april. Coutinho ville da være tilgjengelig for manager Ronald Koeman for siste del av sesongen, men slik det nå står, må han jobbe hardt for å tvinge seg inn i Barcelonas førsteelver.- Barcelona har sluttet å tape kamper og puster nå serieleder Atlético Madrid i nakken.

Les: Bayer Leverkusens sparkede trener setter garantert ikke opp Rudi Völler som referanse

Blaugrana gjør det bra La Liga uten den dyreste signeringen i klubbens historie. (Betalte Liverpool 145 millioner euro i januar 2018)

Les på Popidol: Du kan være Neymar eller Lara Croft i «nye» Fortnite

Om ikke annet kan Barcelona håpe å gi Coutinho noen minutter mot slutten av sesongen for å sette ham i utstillingsvinduet, et salg kan være nøkkelen til å frigjøre sårt tiltrengte midler.