Cristiano Ronaldo

Da Andrea Pirlo ble hentet inn for å lede Juventus tilbake til kjernen, var optimismen stor. Så kom fotballhverdagen der poeng, avansement og titler er det eneste som betyr noe når festtalene har stilnet.

Ute av Champions League før kvartfinalen, ute av rekkevidde til Serie A-titlen. Ingen blir overrasket hvis Pirlo må ta sin sin caps og solbriller og gå. Mange blir overrasket hvis 41-åringen ikke ender som Frank Lampard. Heltestatus som spiller har som kjent ingen overføringsverdi til managerrollen.

Les: L´Equipe: Manchester United kan ende opp med å hente keeper fra Premier league

Ifølge Gazzetta Dello Sport er det mer eller mindre avgjort. Dette har sendt Juventus-direktørene på jakt etter den rette (Les: den som – etter den utmattende jakten på CL-trofeet – faktisk lykkes). Den italienske avisen hevder Max Allegri er det mest nærliggende alternativet.

Den tidligere Juventus-manageren er trolig fortsatt sår etter han som en av de beste managerene i klubbhistorien ble sendt på porten uten helt å vite hvorfor, men i fotball handler det om pragmatisme.

Allegri som kandidat er derfor ingen stor bombe, men ifølge Gazzetta Dello Sport jobber Juve med et mål som er adskillig mer hårete:

Hente Zidane tilbake til Torino.

The Boss.

Les på Popidol: Til og med Paris Hilton ble sjokkert

Ikke bare ble franskmannen en legende i Juve-drakten, Zidane har teften og ferdighetene som har transformert erfaringen som en av tidenes beste midtbanespillere til også å gjelde langs sidelinjen.

Den italienske avisen hevder Juventus har fått signal om at Zidane er keen på en gjenforening med Cristiano Ronaldo. Vi ønsker ikke at Zidane skal forlate Real-skuta, men en kobling Zidane-Juventus-Ronaldo høres i overkant riktig ut.

Les: Philippe Coutinho sjekkes ut av Qatars beste leger