Phil Jagielka

Den 39 år gamle forsvarsspilleren Phil Jagielka har vist med all tydelighet han har mer å gi, men Derby som verken kan signere nye spillere eller forlenge eksisterende avtaler var ikke stedet for den mangeårige Everton-profilen å avslutte sin karriere.

Phil Jagielka har signert på en kort kontrakt med Championship-klubben Stoke. Den tradisjonsrike klubben skal ha planer om å bruke Jagielka på annet vis etter hans tid som aktiv spiller er over.

Les: Talksport: Over og ut for Rafael Benitez

Stoke City, som ligger på tiendeplass i Championship har fortsatt ambisjon om å bli en Premier League klubb igjen, men trolig kommer ikke det til å skje på noen år.

Jagielka forlot nylig Derby på kontraktsutløp, og Stoke har utnyttet det til å hente den 39 år gamle forsvarsspilleren på fri overgang. «Phil bringer et vell av erfaring til troppen vår og har vist med sine prestasjoner for Derby at han fortsatt har mye å tilby. Det var ingen mangel på klubber som uttrykte interesse for å signere ham da avtalen med Derby gikk ut, og vi er virkelig glade for at han har valgt å slutte seg til oss», sa Stoke-manager Michael O’Neill.

Phil Jagielka har spilt mer enn 700 klubbkamper i sin lange karriere, med 385 for Everton og nøyaktig 300 for Sheffield United.

Les på F7: Nordkoreanske hackere stjal 400 millioner dollar i kryptovaluta

På det engelske landslaget ble det til 40 kamper.