Sadio Mané og "medspiller" Leroy Sané

Sporten sin eminente sportsprofessor T. Richardson mener tiden er inne for Liverpool å hente tilbake Sadio Mane. – Venstrevingen hadde seks svært vellykkede år på Anfield før fjorårets overgang til Bayern München.

Vi skjønner tanken godt, Liverpool er ikke det samme etter han dro, men vi har en annen ide!!.

Sadio Mane som nå er suspendert og Leroy Sane ikke begge kan bli i Bayern München etter at de to braket sammen. – Manchester City feide Bayern München av banen i en 3 – 0 seier den i den første etappen av Champions League-kvartfinalen tirsdag. Det var tydelige knisninger mellom Mane og Sane mens kampen pågikk, men det var først etter sluttsignalet det kokte fullstendig over.

Les: Bild: Slåsskamp i Bayern-garderoben

Hendelsen på banen var: Sadio Mane kjørte et perfekt løp og ventet et gjennomspill, Sane valgte i stedet spilt kort med tanke på ballbesittelse. De to kranglet på banen, men ting ble styggere inne i Etihad-garderobene.

I følge en rapport fra det tyske avisen Bild, og siden bekreftet av Sky Germany, slo Mane Sane i ansiktet og kuttet ham i leppen før lagkameratene rakk å gripe inn. – Jeg skal inrømme at Leroy Sane fremstår som en litt irriterende fyr.

Mane – som kom til Bayern i en avtale på 41 millioner euro fra Liverpool i fjor sommer – har blitt suspendert og bøtelagt av klubben. Det åpner opp en gigantisk mulighet for Manchester United for det ingen mulighet for at Sane og Mane ønsker å være på samme lag fremover.

Les: Moisés Caicedo, Nicolò Barella og Matheus Nunes er alle tre Bellingham alternativer

Et resultat av dette kan meget vel føre til at begge vil forlate Bayern München.

Leroy Sane kom til Bayern fra Manchester City for 49 millioner euro i 2020, tilpassningen til Bundesliga tok litt tid for 27 åringen som først denne sesongen har fått ting til å se ut som «gamle dager» på banen. – Men på privaten går det ikke så bra, hans familie bor i Manchester og Sane pendler frem og tilbake, noe som han begynner å bli sliten av.

Bild tror Sane vil bruke den sprukne leppa som et argument for å bli solgt slik at han kan flytte tilbake til Manchester. Da famillien flyttet tilbake hadde han en god forklaring: «Dessverre var det komplisert oppussingsarbeid hjemme hos meg, så det var ikke beboelig,» forklarte Sane. «Min kone og barna kom tilbake til vår gamle leilighet i Manchester.»

Manchester United skal være ute etter vinger, men de for trolig ikke Sane og Mane på hver sin side. – Da må det i såfall røykes en gigantisk fredspipe.

Les: Vil kjøpe ut Vincent Kompany fra Burnley

Selv om de fleste eksperter mener at Leroy Sane er et smartere valg Sadio Mane klarer ikke sporten sin redaksjon å glemme hvor fantastisk Sadio Mane er!!. Uansett har det dukket opp en, eller faktisk to, perfekte muligheter for Erik ten Hag å bygge et angrep få kan forsvare seg mot.