Marcus Thuram

Denne sesongen har Thuram for alvor spilt seg inn på radaren til de største klubbene. Etter å ha rundet 100 kamper hos Gladbach har 25-åringen vist han er klar for større oppgaver. På torsdag kom bekreftelsen om at han står klar for exit i sommer.

Bundesligaklubben har jobbet intenst for å overbevise Thuram om å forlenge, men den franske spissen har skjønt han skal utnytte muligheten som free agent når kontrakten løper ut i sommer.

LES: Tapte maktkampen mot Ronaldo

Ikke overraskende, med Manchester United, Chelsea, Bayern München, Inter Milan og Juventus alle linket til 25-åringen. Denne sesongen har Thuram vist han kan levere over en hel sesong. Bare Niclas Füllkrug har scoret mer i Bundesliga (16) enn franskmannens 13 scoringer.

-De siste årene har det vært del av strategien å utvikle spillere og på et tidspunkt la dem gå, for man kan ikke beholde dem for evig. Ideelt vil vi helst selge spillerne og motta salgsinntekt, det er ikke tilfellet i denne saken, sier Gladbachs sportsdirektør tørt til klubbens hjemmeside.

I mars meldte Manchester Evening News at Manchester United hadde vært i kontakt med Bundesliga-stjernen for en potensiell overgang. Nå er Thuram klar for exit.

LES OGSÅ: Rodriguez står uten klubb