Lyons president håper at Liverpool ikke har gått helt lei.

24-åringen Nabil Fekir scoret imponerende 23 mål og ga ytterligere åtte assisterer på 40 kamper for Lyon. Fekir var sentral i at Lyon overraskende hentet hjem en tredjeplass i Ligue 1 og sikret spill i Champions League. 

Liverpool var naturlig nok villige til å strekke seg langt overfor Lyon i forhandlingene, men ryktene vil ha det til at Chelsea snek inn en liten beskjed om at de ønsket å betale mer og at det sørget for at forhandlingen ble brutt.

https://twitter.com/Oliver__Bond/status/1005927094927405056

Lyon annonserte lørdag at Nabil Fekir ville bli hos dem og at overgangen hadde gått i vasken. -Liverpool var ikke villige til å betale det Lyon forlangte.

Les: «No, no, no», sier Chelsea-treneren

Chelsea var ikke i nærheten av å forsvare Premier League tittelen sist sesong og de klarte til å med å havne rett utenfor Champions League kvalifikasjon. Skal det gå bedre enn sist sesong er de avhengige av mer kreativitet fremover.  Danny Drinkwater, Tiemoue Bakayoko og Ross Barkley er knallgode, men trenger et forstyrrende element som man finner i Nabil Fekir, dessuten blir ikke Fabregas yngre.

Ryktene om at Chelsea har vært på banen har var en stund, de har ikke blitt noe svakere etter at Liverpool ikke fikk det til.

 

Fekir er sikkert tilgjengelig for en anstendig pris gitt sin statistikk å se som en avtale å ta ham til Liverpool var satt til å koste dem 48,4 millioner pund i utgangspunktet. Lyon sitt krav skal ha vært ca 10 millioner pund høyere.

Å overtale Nabil Fekir til å komme til Stamford Bridge uten å få Champions League-fotball, kan være en utfordring, men muligheten til å jobbe tett sammen med noen som Eden Hazard og hans franske lagkamerater Bakayoko og N’Golo Kante har også betydning.

……………………………………………………………………………

En effektiv måte å øke din søkeverdi på er linker, vi har fire ulike sider med høy «Page Authority» som gjør at det virker ekstra bra   –  Bestill blålinker her 

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Urban og full av selvtillit: F7City.no

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

 

Hjelp deg selv til bedre odds – her finner du de fleste