Marko Arnautovic i West Ham-drakt.

Det var en heller skuffende sesong for West Ham ihvertfall helt til Slaven Bilic fikk sparken og ble byttet ut med David Moyes. For Marko Arnautovic som kom til klubben fra Stoke i fjor var managerbyttet veldig bra. Moyes flyttet han fra ving til spissplass og da løsnet det. 

Det faktum har David Moyes sin tidligere arbeidsgiver Manchester United fått med seg. Nå har manager Jose Mourinho begynt å sende tekstmeldinger til Marko Arnautovic sin agentbror Danijel melder  Sport24 Österreich.

Ikke god stemning

Les: David Moyes gidder ikke mer

David Moyes er for tiden uten jobb, han fikk æren av å redde West Ham fra nedrykk, men internkommunikasjonen var dårlig og han fikk ikke de resursene han trengte. Moyes ble likevel byttet ut med den tidligere Manchester City manageren Manuel Pellegrini som ble hentet hjem fra Kina. – Manuel Pellegrini har et intenst ønske om å beholde Marko Arnautovic, han er tross et av få lyspunkt i spillerstallen.

Les: Pellegrini har bekreftet sitt første kjøp

På 35 kamper har det blitt elleve mål.

Forrige uke fikk Arnautovic spørsmål om Manchester United-interessen.

«Det er smigrende, men jeg har ikke hørt noe fra min bror og agent. Du kan fortsette å stille disse spørsmålene, men du får aldri noe svar fra meg»

……………………………………………………………………………

En effektiv måte å øke din søkeverdi på er linker, vi har fire ulike sider med høy «Page Authority» som gjør at det virker ekstra bra   –  Bestill blålinker her 

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Urban og full av selvtillit: F7City.no

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

 

Hjelp deg selv til bedre odds – her finner du de fleste