Enogh now. (foto: pereira, twitter)

Solskjær gav Andreas Pereira en sentral rolle på begynnelsen av forrige sesong og ønsker fortsatt å ha midtbanespilleren i troppen. For Pereira fungerte Bruno Fernandes-signeringen som et tupp bakover i køen. Dermed kan ikke Solskjær gi brasilianeren noen garanti på at det blir fler enn de 2267 minuttene med spilletid fra forrige sesong. Dette har satt exit-ryktet i bevegelse.

Det er flere klubber som har bruk for fotballtjenestene hans, men ifølge ESPNs kilde er det snakk om at Benfica og Valencia er de mest ivrige.

Pereira var på utlån til Valencia i 2017/18-sesongen og La Liga-klubben skal være giret på å få brasilianeren tilbake på permanent basis etter 23 overbevisende kamper i Valencia-drakten.

Les: Tidligere Chelsea-stjerne på treningsfeltet til Superliga-klubb

Men for de som følger ekstra godt med: Valencia er i mini-oppløsning og er på tross av salget av de tre største profilene: Francis Coquelin og Dani Parajo til Villareal og Ferran Torres til City, nede i økonomisk knestående.

Ifølge Marca er Valencia nå ikke i stand til å betale lønn til spillerne sine og skal ha forsøkt å tilby pantebrev med garanti på at de skal betales senest 21. september.

Oppsiden for Pereira ved å velge Valencia, er at klubbens «tvangssalg» gir United-spilleren rom til å jobbe seg opp en status som en av de større profilene (Les: slippe å bære vannflaska til en spiller som Bruno Fernandes). Uansett hva det blir til, Andreas, styr hvertfall unna La Liga-klubben frem til 21. september.

Les: Bekreftet: Barcelona henter inn assistenten som redningsmann