Ole og Pep

Det blir et slags byderby mellom Manchester United og Manchester City. Både Ole Gunnar Solskjær og Pep Guardiola har satt Napolis Kalidou Koulibaly og Inter Milans Milan Škriniar høyt oppe på sine ønskelister.

United er opptatt av å fortsette sin oppsving ved å styrke forsvaret, men de vil trolig måtte kjempe av City, som er desperat etter å styrke seg bakover etter en enormt skuffende sesong. Pep Guardiola har tapt flere seriekamper enn han noen gang har gjort i en enkelt sesong.

Les: Vil hente tilbake Declan Rice

Kalidou Koulibaly
Kalidou Koulibaly er øverst på Manchester Citys ønskeliste
Av de to forventes City å presse hardere på for en ny midtback. The Independent oppgir at Koulibaly ligger helt øverst på Guardiolas ønskeliste, men problemet er at United også har vært på sporet ham i årevis og er på jakt etter en ny forsvarer.

Napoli er forberedt på å senke prisen fra 100 millioner pund til noe nærmere 75 millioner pund, og selv om det fremdeles er dyrt for en 29-åring, er den ikke lenger håpløst.

Hvis City ikke kan lande Koulibaly, kan de gå videre til Milan Škriniar, og Inter antas å være villige til å skille seg med 25-åringen hvis de kan lande spiss Sergio Agüero i bytte.

Les: Griezmann får noe så uvanlig som ros

Milan Skriniar

Mens ideen om City å la Agüero gå høres litt sprø ut, forstås klubben for å være forberedt på å la argentineren velge når han forlater City, og de vil ikke blokkere neste overgang, så hvis han uttrykte et ønske om å forlate – og Champions League-forbudet blir trukket tilbake – kan det være sansynlig.

Imidlertid, som med Koulibaly, vil de møte konkurranse fra United, som er enorme fans av Škriniar.

Ole Gunnar Solskjær

Med at United fortsatt forfølger Jadon Sancho og Jack Grealish, har de kanskje ikke penger til å inngå en blockbuster-avtale for verken Koulibaly eller Škriniar, så billigere alternativer har blitt diskutert.

Swansea Citys Joe Rodon er på radaren, og RB Leipzigs Dayot Upamecano har nok av fans på Old Trafford, men United venter fremdeles på å finne ut omfanget av den økonomiske effekten av koronavirusutbruddet før de forplikter seg til planene sine.