Har

Houssem Aouar er i en alder av 22 år i ferd med å virkelig kaste seg selv inn på stjernehimmelen og hvis ikke noe rart skjer, på vei til å bli en av Europas aller beste midtbanespillere.

Manchester City manager Pep Guardiola satt allerede for et år siden og snakket med sin assistent Mikel Arteta om hvor stort talent Lyons talent var. – Aouar kom til Lyon som liten gutt og har gått gradene både i klubben og aldersbestemte landslag.

Les: Kastet Christian Eriksen inn i en vill byttehandel

De to var skjønt enige om at han ville bidra til en allerede knallsterk midtbane. Så skilte de to lag, Mikel Arteta overtok ansvaret for Arsenal, som beviselig har behov for å styrke midtbanen.

Arsenal har sendt et tilbud til Lyon, men den franske klubben mener de kan få mye bedre betalt. – De har trolig rett i det, Daily Morror skriver i dag at Manchester City kaster seg inn i kampen om Houssem Aouar samtidig som Arsenal sjekker bankkontoen for å se om de har mer å by.

Både Pep Guardiola og Mikel Arteta er store fans av Aouar, men Manchester City sin midtbane er stappfull av klassespillere, som Raheem Sterling, Kevin De Bruyne, Fernandinho og Riyad Mahrez. – Vanskelig å se hvordan de skal rydde plass.

Les: Real Madrid har kastet hanskene – sprøyter inn 630 millioner kroner og en skinnende gulrot

Lyons sportsdirektør Juninho nekter for at Manchester City har kontaktet dem:

  • «Selvfølgelig liker Guardiola spilleren, men er han det de leter etter akkurat nå? Vi vet ingenting og har ikke mottatt noen offisielle bud»

Arsenal har så langt fortalt Lyon de er villige til å 350 millioner kroner. Den franske klubben var heller ikke interessert i Matteo Guendouzi, som Arsenal prøvde å inkludere i avtalen.

ESPN melder at Lyon vil ikke slippe Aouar for mindre enn 620 millioner kroner.

  • «De er to store klubber som spiller for å vinne Champions League hvert år, de har kapasitet til å gjøre det, og det får alle spillere til å drømme», sier Lyons sportsdirektør Juninho om Premier League-klubbenes interesse ifølge Daily Mirror.

Aouar scoret ni mål og ti assist for Lyon forrige sesong.