Wilfried Zaha.(c) Bilde: Premier League:

Det sier seg egentlig litt selv, den ene kommer til å bli lett å skaffe for Manchester City manager Pep Guardiola og den andre blir vanskeligere.

Manchester City er Premier League mestre og kunne slippe jubelen løs etter gårsdagens seier mot Tottenham. Før gårsdagens seier har det vært tre tap på rad.

«Etter 10-15 minutter fortalte jeg staben: «Nå er vi mestre.» Når vi kan spille som i dag, etter den uken vi har hatt, vil vi vinne alt».

«Det har ikke vært lett å håndtere nederlag for spillerne, men i dag var vi gode. Vi skapte mange sjanser, og alle er glade. Vi vil gjøre alt for å vinne mesterskapet hjemme på Etihad «sa Guardiola til BBC etter kampen

Tottenham – Manchester City 1-3
22′ 0-1 Gabriel Jesus
25′ 0-2 Ilkay Gündogan
42′ 1-2 Christian Eriksen
72′ 1-3 Raheem Sterling

Pep Guardiola er i hovedsak godt fornøyd og kommer ikke til å gjøre noen «vanvittige» innkjøp i sommer – listen er kort og handler stort sett om erstatninger.   Det er en Manchester United flopp og en Bayern München stjerne øverst på Pep sin innkjøpsliste.

Fokus på Premier League

Listen er vesentlig kortere og billigere enn den hans største konkurrenter Manchester United og Liverpool planlegger.

Yaya Toure kommer til å gå og David Silva og Fernandinho har vært med lenge.

Daily Mail har skrevet at de to øverst på listen Bayern München stjerne Thiago Alcántara, Crystal Palace spiller og tidligere Manchester United flopp Wilfried Zaha. De skriver også at de har en «stor» midtbanespiller i kikkerten uten at de skriver hvem det er.

Wilfried Zaha ble Crystal Palace vingen kom til klubben som liten gutt i 2010 og trodde at han hadde skutt gullfuglen da han tre sesonger senere skrev kontrakt med Manchester United. – Det ble 2 kamper og utlån før han på ruglete vis fant veien tilbake til Crystal Palace. – Onde tunger sier Pep Guardiola trenger å fylle opp sin «hjemmelagd» kvote.

På den andre siden, har Wilfried Zaha våknet opp denne sesongen og han vil hvis dette fortsetter gradvis slette stempelet som flopp.

Tidligere United-flop Zaha ville være en overraskende signering for Etihad-antrekket, men klubben har hjemmelagde kvoter for å oppfylle.

Thiago derimot er ingen overraskelse, først var de sammen da Pep Guardiola var manager for Barcelona, så fulgte han etter til Bayern München. – Det er helt naturlig at han følger etter til Manchester City også, vi er bare litt overrasket det ikke har skjedd før.

Guardiola klarte også Thiago to ganger mens han var i Bayern og i Barca.

Den katalanske treneren er en stor fan av den spanske midtbanespilleren etter at han allerede har innrømmet at Silva vil spille mindre neste år.

«Neste sesong, vil David kanskje ikke spille hver kamp»

«Derfor må troppen være stor.»

……………………………..

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp