Uten folka betyr ikke jobben noe. (foto: city, twitter)

Manchester City fikk i dag en mini revansj over Tottenham i Premier League etter de for et par dager siden ble sendt ut av Champions League, men 1 – 0 seieren kom med en kraftig bismak – Kevin De Bruyne er når han ikke er skadet en av de beste midtbanespillerne i Europa.  

Citys midtbanestjerne har hatt store deler av sesongen ødelagt av skader. Lørdag måtte han kaste inn håndkleet, med det som så ut som en skade i sitt venstre kne måtte han ut etter 38 minutter.

Etter dagens seier mot Tottenham er Manchester City igjen på toppen av tabellen et poeng foran Liverpool, mens Liverpool får det «lett» mot Cardiff i morgen blir det langt tøffere for Pep Guardiola på onsdag. – Da er det klart for byderby mot Manchester United og Ole Gunnar Solskjær som har mye å bevise.

«Jeg vet ikke omfanget av skaden. Vi får se i morgen, men jeg tror han mister neste kamp» sier City-manager Pep Guardiola ifølge BBC og opplyser at det er snakk om en muskelskade.

Les: Liverpool fikk alt annet enn hjelp fra 18-åringen

De lyseblå har fire kamper igjen av Premier League-sesongen. I tillegg venter Watford i FA-cupfinalen 18. mai.

Les: Zlatan sørger igjen for at han ikke blir glemt i Europa

Guardiola hyllet spillerne sine etter Manchester Citys 1-0-seier over Tottenham. Han er dypt imponert over måten de har taklet Champions League-nedturen på.

Det var mer enn bare viktige Premier League-poeng som sto på spill lørdag. De lyseblå var også ute etter å revansjere onsdagens smertefulle mesterliga-exit mot nettopp Tottenham.

Les på Popidol: Sensur gjør «Game of Thrones» til en dokumentar fra middelalderen

City-stjernene fikk det de var ute etter. Gjestene fra London ble slått takket være en tidlig scoring fra 18-åringen Phil Foden. Etter seieren passet Guardiola på å rose spillerne sine.

«Vi kunne ha tapt Premier League i dag. Det var ordentlig tøft etter onsdagens kamp. Hvis jeg selv hadde spilt, kunne jeg ikke ha gjort det spillerne mine gjorde i dag. De fortjener mer ros for denne kampen enn noen andre de har spilt denne sesongen»