Marcelo Bielsa i kjent positur

Leeds spilte i går mot Wigan med en mann mer på banen i 75 minutter, men klarte likevel å tape 1 – 2 og dermed ga de fra seg tre poeng i kampen om opprykk til Premier League. – manager Marcelo Bielsa hadde ingen forklaring, men lover det aldri skal skje igjen. 

Mens Bournemouth er ute etter å hente Leeds duo Kalvin Phillips og Jack Clarke forbereder de selv å hente to Liverpool angrepsspillere i sommer.

Les: Leeds kan miste to av sine beste

Liverpool duo Harry Wilson og Ryan Kent har etter meget vellykkede utlån denne sesongen fanget interessen til Leeds.  Wilson og Kent, begge 22, er lånt ut til henholdsvis Derby og Rangers.

Wilson har 14 mål 41 kamper  for Rams. Kent, har scoret seks mål og lagt til fire assisterer å spille i skotsk Premier League – Rangers sjef Steven Gerrard ivrig etter å ta spilleren tilbake til Ibrox neste sesong også.

Football Insider skriver at Marcelo Bielsa følger nøye med duoenes fremgang selv om begge spillerne har lange kontrakter på Anfield og ikke vil komme billig.

Kents avtale med Liverpool varer frem til 2022 og Wilson er enda lenger etter at han skrev en avtale i sommer som holder han på Merseyside til 2023.

Leeds er avhengige av å nå Premier League for å ha penger nok til å kjøpe «det som trengs», etter det overraskende tapet på langfredag er de nede på 3.plass i Championship med samme poengsum som Sheffield United (De vant 2 – 0 over Nottingham Forrest)

 

Leeds – Wigan 1-2
Championship
14′ 0-0 Cedric Kipre
17′ 1-0 Patrick Bamford
44′ 1-1 Gavin Massey
62′ 1-2 Gavin Massey