Nuno Mendes

Bruno Fernandes som virkelig har tatt av etter overgangen til Old Trafford har fortalt Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær om et talent de for all del ikke må gå glipp av. Nuno Mendes er en av de unge svært lovende på Sporting CP, Bruno Fernandes sin gamle klubb.

Nå har Manchester City hostet opp et gigantisk bud på 18-åringen og vil med det trolig klare å hente Mendes til den blå delen av Manchester, i hvert fall hvis vi skal tro Daily Mail. 53 millioner pund skal være budt og akseptert av Sporting, nå gjenstår det bare de personlige betingelsene.

Les: Jorge Mendes måtte ut og strupe Ronaldo-rykte

Manchester City har startet samtales med Mendes ‘agent Miguel Pinho for å diskutere overgangen. – Tidligere i vinter kunne venstre backen fortelle det ville være en drøm å få spille med Bruno Fernandes, som var hans store idol mens han var på Sportings sitt ungdomsakademi. Han sa: «Tenk å være lagkamerat med Bruno, både i klubben og på landslaget, det er min drøm»

Mendes som er oppvokst i den portugisiske storklubben er en del av førsteelleveren denne sesongen med 34 kamper så langt. Kontrakten med Sporting løper frem til sommeren 2025.

Manchester City har denne sesongen brukt Oleksandr Zintjenko, Benjamin Mendy og til en viss grad Joao Cancelo i samme posisjon. Imidlertid er Cancelo i utgangspunktet en høyreback.

Les: David Luiz er ferdig med Arsenal