Matthijs de Ligt

Vi må tilbake til tiden da Pep Guardiola var leder Barcelona for å skjønne hvor dypt uvennskapet mellom Juventus-midtstopper Matthijs de Ligt sin agent Mino Raiola og Manchester City manageren går. – Ønsket om en spiller må være veldig stort for at Pep Guardiola skal ta bryderiet og alle problemene som følger med en Raiola spiller.

Villig til å spise kameler!

El Nacional melder at Manchester City planlegger å gjøre et framstøt ovenfor Juventus vedrørende den nederlandske stjernen, samtidig som 22 åringen skal ha bedt sin agent Mino Railoa om å finne en ny klubb fordi han stagnerer under Massimiliano Allegri sin ledelse.

Les: Bild: Dortmund har lønnstilbudet som får Erling Haaland til å bli

Da Matthijs de Ligt gitt fra Ajax til Juventus i 2019 for 85 millioner euro var det i sterk konkurranse med en rekke klubber, nå vil konkurransen være mindre, men den blå delen av Manchester kan ikke være 100% trygge på at ikke den røde delen av byen slenger seg inn i siste liten. Matthijs de Ligt er fortsatt en glimrende midtstopper og er det noe Manchester United og Ole Gunnar Solskjær virkelig trenger.

Barcelona har også blitt koblet til nederlenderen, men deres økonomiske situasjon kan gjøre det vanskelig å følge en eventuell budkamp.

Les: Di Maria med perle av en scoring

Zlatan – Barcelona – Guardiola – Raiola

Raiola hjalp til med å bringe Zlatan Ibrahimoic til Barcelona i 2009, men spissen falt i unåde hos Guardiola og ble til slutt frosset ut. Agenten var ikke fornøyd med behandlingen av sin stjerneklient og tok frustrasjonen ut på manageren så vel som en annen Barcelona-legende.

«Johan Cruyff kan gå til helvete! Han er ingenting, sa Raiola til den svenske avisen Expressen i 2010 på toppen av en lang utskjelling fra Cruyff.

«Han begynner å bli gammel og hadde ikke mot til å fortsette sin lederkarriere, siden han ikke vet hvordan han skal trene en moderne klubb».

«Hvorfor fortalte ikke Cruyff til Zlatan at han ikke var egnet for spansk fotball før Barcelona signerte ham?

«Jeg synes Cruyff burde vært på mentalsykehus sammen med Guardiola, så de kan sitte stille og spille kort sammen. De ville gjort Barcelona en stor tjeneste.»