På vei tilbake, men ikke før i januar (foto: united)

Den spanske sportsavisen Marca skriver i dag at klokken tikker veldig fort for det Paul Pogba sin agent og Real Madrid har prøvd å få til lenge. – Tiden er inne for å signere sin siste store kontrakt, den franske superstjernen er ikke ung og lovende lenger, han er 28 år og i en perfekt siste store overgangsalder.

Også spansk presse har fått med seg skaden Pogba har pådratt seg på trening for det franske landslaget, de trekker frem at lårskaden er hans tredje skade på to år og kommer på et særdeles dårlig tidspunkt. – Først i januar ventes Pogba være tilbake i «full vigør» på Old Trafford, men da bør ting være avgjort.

Les: Dani Alves forutså i 2016 Barcelonas fall

Kontrakten med Manchester United går ut på dato neste sommer, eksperter er uenige i hva skaden vil bety for en forlengelse eller ikke. – Flertallet mener det heller mot at Paul Pogba sin tid på Old Trafford er over til sommeren.

Dessuten er Paul Pogba sin tre kampers utestengelse etter å ha blitt utvist i 5 – 0 hjemmetapet mot Liverpool ikke en positiv sak. Utvisningen blir sett på som unødvendig.

Manchester United legende Paul Scholes er ikke nådig i sine kommentarer om den negative innvirkningen Paul Pogba har på laget prestasjoner.

«Det har skapt kaos de siste årene,»

«Alle vet hvilket talent han har, alle trenerne tror på ham og alle har tillatt ham å være den spilleren han var.

«Han signerte ikke en ny kontrakt, så han holder klubben som gissel, og nå har han gjort det.»

Les: Sky Sports: Drøyer med Dean Smith og Frank Lampard. Vil snakke med Kjetil Knutsen først

Marca mener det er nødvendig for Real Madrid å få til en avtale nå, hvis det noen gang skal skje. – De fleste tipper på en retur til Juventus som det mest sannsynlige.