Hjem Fotball Pep Guardiola kan bytte ut 17 spillere
Pep Guardiola kan bytte ut 17 spillere

Pep Guardiola kan bytte ut 17 spillere

mars 19, 2017

Det var uten tvil en nedtur av dimensjoner for Manchester City å ryke ut av Mesterligaen mot Monaco. Et samlet resultat med 6 -6 røk de ut på bortemålsregelen, Manchester City har heller ingen mulighet til å hente hjem seieren i Premier League, Den er i lomma til Chelsea.
Slikt får følger, Daily Mail skriver at så mange som 17 spillere står i fare for å forsvinne ut av klubben før neste sesong. Pep Guardiola ønsker full frihet til å sette sammen et vinnerlag bestående av de spillerne han ønsker.
Avisen skriver at manageren skal ønske å signere flere spillere i sommervinduet og at Citys eiere skal være villige til å gi Guardiola friheten til å sikte seg inn på spillere han ønsker.
Det betyr samtidig at flere Manchester City-spillere ikke blir å se i klubben neste sesong. Venstreback Gaël Clichy erkjenner at utskiftningene vil komme.
«Det kommer til å bli noen nye fjes. Hva som kommer til å skje, er opp til styreformannen. manageren og klubben. Folk vil snakke, men vi kan kun konsentrere oss om neste kamp»
Franskmannen er én av sju spillere som står uten kontrakt etter sesongen. I samme gjelder også Pablo Zabaleta, Willy Caballero, Bacary Sagna, Yaya Toure og Jesus Navas. 19-årige Tosin Adarabioyo krangler fortsatt på en kontrakt om forlengelse.

Manchester City har en rekke spillere på utlån, det er ikke forventet at de kommer tilbake, på denne listen finner du landslagskeeper Joe Hart sammen med  Eliaquim Mangala, Samir Nasri og Wilfried Bony.
Fernando, Fabian Delph og Kelechi Iheanacho kan også gå en usikker fremtid i møte, mens klubben må løse flokene rundt Vincent Kompany og Sergio Agüero, to av lagets største stjerner.
Kompany har slitt enormt med skader denne sesongen og var sårt savnet mot Monaco. Belgieren har ikke spilt siden slutten av januar, mens Aguero har slitt med å levere varene etter Guardiolas ankomst.

Les også: