Pavel Nedved

Først, for de som ikke husker hvem Pavel Nedved er: Han er legendarisk tsjekkisk midtbanespiller og tidligere Juventus-stjerne som nå et godt respektert medlem av Juventus-styret og en visepresident for klubben.

Juventus er på besøk hos Tottenham i Champions League, oppgjøret på Juventus stadion endte 2 – 2. Pavel Nedved ble selvsagt med på reisen og benyttet anledningen ifølge CalcioMercato til å avholde et hemmelig møte med agenten til Manchester United stjernen Anthony Martial på et hotell i London.

Les: Juventus har fått opp øynene for norske talenter

Prislappen regner den italienske avisen vil ligge rundt 70 millioner euro. Det pleier å være Manchester United som handler spillere hos Juventus, det er ikke så vanlig det går andre veien.

På kveldens Champions League mellom Juventus og Tottenham, var også rekruttering med på timeplanen. -Anthony Martial har gjort det bra denne sesongen og klubben kåret han senest i januar som månedens spiller.

Etter ankomsten av Alexis Sanchez har det blitt trangere om plassen. Møtet mellom Martial’s agent Nelio Lucas og Nedved kan ha vært en helt vanlig lunch, mange fans er allerede urolige for at det er alt annet og at de mister en av sine favoritter.

Juventus er videre til kvartfinalene etter å ha vunnet 1 – 2 Wembley.  De er så langt videre sammen med Liverpool, Real Madrid og Manchester City.

Tottenham – Juventus 1-2
Champions League Slutspil
39′ 1-0 Heung-Min Son
64′ 1-1 Gonzalo Higuain
67′ 1-2 Paulo Dybala

Tipper du? Øk gevinstene med oddstips fra Oddsen.nu!