Det Gareth Bale gjorde rett etter PSG 1-2 tap mot Real Madrid var veldig fortellende

Gareth Bale glad for at han ikke var en del av startoppstillingen til Real Madrids største kamp i sesongen så langt mot Paris Saint-Germain sist måned. – Hans kroppspråk var tydelig, Wales sin nye landslagssjef Ryan Giggs kastet lys over det hele i samtale med journalister.

Les: Ryan Giggs beroliger supporterne

«Jeg gikk for å se ham i forrige uke, og han var glad. Han var ikke glad for at han ikke spilte PSG kampen, men de neste kampene gjorde han det.»

Bale ble byttet inn etter 68 minutter i Champions League på Bernabeu, med da stillingen var 1-1, og han var på banen da Madrid gjorde de to enormt viktige målene.

Han spilte hele 90 minutter i Real Madrids 3-1-seier over Getafe på lørdag. Åtte La Liga mål er en imponerende avkastning i så få starter, men det har ikke vært nok til å overbevise Bernabeu-sjefen for å stole på ham regelmessig. Ryan Giggs synes det er rart Gareth Bale på bakgrunn av hva han gjør på banen ikke brukes mer.

Les på F7: Manchester United-spiller bruker fritiden på hockey

Det var en tydelig misfornøyd Bale som med bøyd hode igjen var innbytter i Paris.

Etter at dommeren Fellix Brych blåste av kampen, gikk alle Real Madrid-spillere for å vise sin takknemlighet til fansen som hadde tatt turen til Paris. Alle unntatt Bale. Mens lagkammeratene takket, gikk Bale, hodet senket, rett til garderoben. Han vet han ikke lenger er en del av laget.

Tipper du? Øk gevinstene med oddstips fra Oddsen.nu!