Paul Scholes

Det tok bare 31 dager og 7 kamper før Paul Scholes ga seg i jobben som manager for League Two klubben Oldham. – Han sier han ble villedet da han tok jobben og at innholdet i det han skulle gjøre ikke var i nærheten av det han var lovet.

Laget har ikke vunnet på seks kamper siden de slo Yeovil 4 – 1 natten etter at den tidligere Manchester United spilleren overtok ansvaret.

Les: Scholes fikk drømmestart – men matchet ikke Solskjær

Ikke sinna, bare veldig skuffet

«Det er med stor anger jeg har besluttet å forlate klubben med umiddelbar effekt,» sa Scholes. «Jeg håpet å, i det minste, bli ut min første periode på 18 måneder som leder.

«Fans, spillere, venner og familie alle visste hvor stolt og spent jeg var når jeg skulle ta denne jobben. I den korte tiden siden jeg tok ansvaret ble det dessverre klart at jeg ikke ville kunne operere som jeg hadde tenkt og som jeg ble ledet til å tro»

«Jeg ønsker fansen, spillerne og de ansatte – som har vært enorme – alt det beste for resten av sesongen, og vil fortsette å følge og støtte klubben som en fan.»

Les: United og City kjemper om samme Barcelona spiller

Han forlater klubben på en 14. plass, samme som da han tok over 11. februar. 2-0-tapet mot Lincoln tirsdag ble hans siste kamp.

Det er noen som mener det var en sparking og at det er fortjent som f.eks denne karen som har laget en SolskjærFC Tvitter konto.