Take it or leave it, boys.

Agent Mino Raiola ser ut til å tape kampen om fremtiden til Paul Pogba, agenten har jobbet knallhardt for å gjøre den franske superstjernen uspiselig for sjefene på Old Trafford slik at en overgang til enten Juventus eller Real Madrid kan gjennomføres.

Paul Pogba har bedt sin agent om å reparere forholdet til Manchester United slik at han kan bli og gjøre jobben sin og ifølge rapporter har spilleren vært i tett dialog med manager Ole Gunnar Solskjær for å forsikre han om at alt, absolutt alt, annet enn å gjøre det bra på banen skal legges bort.

Paul Pogba som ikke har vært med siden Boxing Day på grunn av en skade, kunne godt ha vært tilbake i førstelags trening nå hadde coronavirus ikke suspendert fotball over hele verden.

Pogba har slitt med et ankelproblem som han gjennomgikk kirurgi på, men den 27 år gamle midtbanespilleren. Han har kontrakt ut 2021, United har en opsjon på å forlenge den med 12 måneder, signaler er at de ønsker å forlenge slik de har gjort med Nemanja Matic, men det smaker fortsatt vondt å gjøre en deal med Pogba sin agent.

Uansett om Paul Pogba får fortsette eller ikke, vil det være dumt av Manchester United å ikke forlenge, lange avtaler gir som kjent bedre pris.

Manchester United faktisk søker aktivt etter kjøper for Pogba og skal ha redusert prisen for å få et salg igjennom. – Det er noe som gjør Mino Railoa glad, men Paul Pogba vil ikke bytte. Ifølge Manchester Evening News vil han ikke bare ha 12 måneder ekstra, han håper på en etter en ny langsiktig kontrakt.

Det er flere ting som har gjort at Paul Pogba har endret holdning, Manchester United ser sterkere ut etter Bruno Fernandes kom til Old Trafford. – Prosjektet til manager Ole Gunnar Solskjær har begynt å lykkes og han har aldri fått et negativt ord fra sin sjef eller drittkasting i media.

Paul Pogba og Mino Raiola er på kollisjonskurs, vårt klare råd til den franske superstjernen er: «Il faut congédier ce cannard!»