Paul Parker

Landslagsspiller for England og nå pensjonerte Fulham, Queens Park Rangers og Manchester United spiller Paul Parker var en gigant i forsvar i til tross for at han bare er 170 høy. – 57 år gamle Parker spilte over 100 ganger for United mellom 1991 og 1996, og han var på Old Trafford i starten av Sir Alex Fergusons imponerende regjeringstid i klubben. Han vant to Premier League-titler og FA-cupen og ligacupen før han dro til Derby County.

Før det hadde høyrebacken spilt for QPR og en annen legendarisk manager, Jim Smith.

Les: Fredag svarte Erik ten Hag på Manchester United-ryktene

Godt vant med gode managere peker ikke Paul Parker på manageren når han snakker om hva som er feil med Manchester United – Han legger ikke noe papp imellom når han beskriver sin gamle arbeidsgiver!

Paul Parker sier at Ole Gunnar Solskjær ble «mobbet» i Manchester United, mener at «alt er på skakke » i klubben og sier at ting ikke vil endre seg før eierne er fjernet.

Parker, 57, spilte over 100 ganger for United mellom 1991 og 1996, og han var på Old Trafford i starten av Sir Alex Fergusons imponerende regjeringstid i klubben. Han vant to Premier League-titler og FA-cupen og ligacupen før han dro til Derby County.

Før det hadde den tidligere engelske høyrebacken spilt for QPR og den legendariske sjefen Jim Smith.

I en samtale med Daily Mail gjenopplevde Parker en av «Bald Eagles» kjente pauselagssamtaler. Smith var en respektert skikkelse som ledet klubber som Newcastle, Portsmouth, Derby og QPR før hans død i 2019.

Velkomstilbud: 20 i odds for at Manchester City eller Liverpool skal vinne kampen på søndag

«I dag er det annerledes,» sa Parker. «Hvis spillere bestemmer seg for at de ikke liker manageren, spiller de ikke. De forteller agentene deres og agentene løper til eierne. Og vi har fått eiere som lytter til folk som har sett noe på sosiale medier.

«Og spillere som sitter der og ser på manageren som sier: «Jeg vet at du ikke er her lenge, fordi ovenpå liker de deg ikke», så når Manchester United har en midlertidig lederkonsulent som er ansvarlig, hvilken sjanse har du da?

«Det har blitt det samme hele tiden. Enkelte spillere venter bare på at noen andre skal komme inn for å se hva som skjer videre. Uten stabiliteten til noen ansvarlige som alle vet er sjefen, er teamet en «mishmash».

«United er et mishmash. Jeg kan ikke se at det endrer seg. Du må endre eierne, og du kan ikke endre eierne, kan du?»

Les på F7: Nå forsvinner krav om munnbind på fly

Dårlige valg fra toppen
Parker sier at tidligere Manchester United-managere har blitt sviktet av Glazers. Han mener amerikanerne ikke har vist det lederskapet som kreves i en eliteklubb.

Alan Shearer kalte nylig klubben «lekk, bråkete og rotete» og Parker er enig.

«Dette er den femte manageren siden Sir Alex, og de har aldri blitt støttet av folket på toppen,».

«David Moyes ble sviktet, selv om jeg ikke tror klubben var riktig for ham. Louis van Gaals fotball var ikke den beste, men han ble sviktet. Jose Mourinho, kanskje den samme, men han var sin egen enhet.

Klandrer Glazer familien
«Ole Gunnar Solskjær gjorde det veldig bra bortsett fra at han ble mobbet av spillerne, diktert av spillere som spilte gjennomsnittlig eller verre. Å signere en spiller (Maguire) for over-the-top beløp og deretter gjøre ham til kaptein var ikke det beste trekket»

«Noen av dem har spilt for minst tre managere. Likevel er de samme tingene på gang. Du kan se at det er noe galt. Det er ikke individer, det er kollektivet.

«Det minner da Manchester United måtte erstatte Sir Matt Busby. Du hadde Frank O’Farrell, Wilf McGuinness, Tommy Docherty, Dave Sexton og Ron Atkinson. Sir Alex var den sjette, og det var da klubben ble drevet av en familie som brydde seg.

«Nå har vi folk utenfra som velger og velger når de tar ut penger. Alt United er, egentlig, er den høyest profilerte minibanken i verdensfotballen. Ikke verst er det? Kom inn, trykk på noen tall og ta ut millioner i utbytte.»