Torres. (foto: villareal, twitter)

Det har vært varslet siden i mai, nå kom bekreftelsen. Unai Emery har kalt på en av sine største stjerner hos Villareal, denne gangen ble det overgang til verdens tøffeste liga på Pau Torres.

De siste sesongene har Pau Torres vært linket til flere av storklubbene i Premier League. Villareal har overbevist mdtstopperen om å bli, men denne sommeren var situasjonen en annen.

LES: Kaster seg inn i Kane-jakten med bud på 1,1 milliarder!

For det første gikk 26-åringen inn i sitt siste år av kontrakten, for det andre styrer Torres sin tidligere Villareal-trener en av de mest offensive klubbene i Premier League.

For etter at Unai Emery har vist sin verdi på Villa Park med 7. plass i Premier League og billett til Conference League, signaliserte klubbeier at det skal brukes godt med penger på sommerens overgangsmarked.

Torres har vært på radaren til klubber som Tottenham og Man United, på onsdag ble spanjolen presentert på Villa Park med langtidskontrakt (oppgis ikke hvor lang). 

LES OGSÅ: Barcelona trakk seg fra budkamp med erkerivalen

Ulike medier hevder Aston Villa har betalt rundt 40 millioner euro for den spanske landslagsspilleren. For Unai Emery var dette sommerens viktigste forsterkning.