PSG er klar til å betale utkjøpssklausulen til Rafael Leao [175 millioner euro] og Victor Osimhen [130 millioner euro]

Selv om alt som finnes av medier nå skriver at den franske superstjernen Kylian Mbappé er tapt for Paris Saint-Germain og klar for Real Madrid viser historien gang på gang at «It ain’t over till the fat lady sings».

Jeg kommer ikke til å bli spesielt overrasket om Kylian Mbappé ombestemmer seg og blir værende i den franske hovedstaden. – likevel… Paris Saint-Germain vil erstatte verdens størsts primadonna for øyeblikket med ikke en, men flere profilerte spillerkjøp.

Paris Saint-Germain leder Ligue 1 med god margin og har fordel før andre kamp i 8.delsfinalen i Champions League mot Real Sociedad.

Les: Keeper med to Premier League-titler kan nå vente seg telefon fra Ryan Reynolds


ESPN melder at PSG har har satt av 300 millioner euro på forsterkninger før sesongen 2024/2025, det vil dekke alle posisjoner, og foreløpig har de allerede fem mål.

De er Victor Osimhen, Raphael Leão, Bruno Guimarães, Bernardo Silva og Leny Yoro.

Dette er spillere det er stor konkurranse om, Barcelona er spesielt interessert i Bruno Guimaraes og Bernando Silva, men Blaugrana sliter med økonomiske problemer i Financial Fair Play-sammenheng og har nettopp fått mindre å rutte med etter siste lønnstakoppdatering fra La Liga. Og Real Madrid, til tross for den kommende overgangen til Mbappé, som ikke kommer billig, har fortsatt til hensikt å signere både Yoro og Endrik.

Det skal minnes om at PSG ser på Leão som en direkte etterfølger til den 25 år gamle kantspilleren, og Chelsea er også interessert i Osimhen.

LES: Ronaldo fikk god hjelp fra Georgina Rodriguez da han dro i gang Viking Thunder Clap