Bestemte seg tilslutt. (foto: psg, twitter)

Du må være fullstendig klar over at når eks Liverpool stjerne Georginio Wijnaldum benytter ordet besluttsom mener han at Paris Saint-Germain var villige til å bruke mye penger.

Barcelona satt i forrige uke klar med pennen for å signere en avtale, men på vei til Camp Nou satte Paris Saint-Germain inn støtet som gjorde at Wijnaldum ombestemte seg.

Les: Jose Mourinho: «Han burde forlate Italia nå og la meg være i fred!»

Forhandlet i fire uker uten å bli enig med Barcelona

Georginio Wijnaldum, som nå er fokusert på Nederland i EM er glad ha slipper å tenkte på hva som skjer etterpå.

Paris Saint-Germain ettersom de var «raskere og mer besluttsomme» etter at samtalene med Barcelona stoppet opp. Wijnaldums Liverpool-kontrakt utløper i slutten av denne måneden. – Den nederlandske kapteinen, som ledet laget sitt med åtte mål i EM-kvalifiseringen 2020, var forventet å knytte seg til tidligere Oranje-sjef Ronald Koeman i Barça.

Wijnaldum sa lørdag til AS: «Jeg forhandlet med Barcelona i fire uker, og dessverre ble vi ikke enige. Paris Saint-Germain var raskere og mer besluttsomme. Og prosjektet de har der appellerer veldig til meg. Det var et tøft valg . Jeg må si at jeg også trodde jeg skulle dra til Barcelona, ​​også fordi Barcelona var den eneste klubben som virkelig var interessert på den tiden. Men vi kunne ikke, og med PSG gjorde vi det. «

Wijnaldum går videre etter å ha spilt 235 kamper for Liverpool på fem år, scoret 22 mål og assistert 15, men hans fokus er nå på Euro. Mot Ukraina senere i dag.

«Jeg er veldig glad for å ha klart å arrangere det før EM,» sa Wijnaldum om overgangen. Med EM vil du bare være 100 prosent fokusert på turneringen. Det var en hektisk uke der jeg måtte ta valg. Men jeg er glad for at dette ikke er åpent under EM lenger. «

Les: Arsenal villig til å bla opp en halv milliard for midtstopper