PSG president Nasser Al-Khelaifi

Paris Saint-Germain har allerede startet sin å gjøre avtaler for 2024 etter å ha valgt å gjøre om Goncalo Ramos’ lån fra Benfica til en permanent overgang .

Ramos kom til PSG i løpet av sommeren og har spilt 15 kamper i alle konkurranser, men til tross for at han kun har scoret to ganger så langt, har det franske laget valgt å binde 22-åringen til en femårskontrakt.

Ingen stor overraskelse fra Paris Saint-Germain, de hadde allerede før Gonçalo Ramos ankom Parc des Princes i sommer på lån bestemt seg for at det skulle bli permament så raskt som mulig.

Les: Ønsker ikke forlate Manchester United i en sårbar situasjon, men..

For at Paris Saint-Germain ikke skulle få problemer med FFP (Financial Fair Play), ble det hele gjort på lån, med en kjøpsopsjon skrevet inn i kontrakten. De skriver i pressemeldingen: «Paris Saint-Germain er glade for å kunngjøre at de har utøvd opsjonen til å kjøpe Gonçalo Ramos. Den portugisiske spissen har nå kontrakt med klubben til 2028.»

PSG slo slike som Manchester United til signeringen av Ramos sommeren etter hans gjennombrudd-sesong for Benfica i fjor, hvor han scoret 19 mål på 30 kamper, i tillegg til at han tok et hat-trick i VM i 2022.

Onsdag ble det offisielt at PSG har kjøpt opp Ramos. Benfica dermed innkassere 65 millioner euro.

Les: Real Madrid planlegger et sjokkbud på en av Chelseas største flopper noensinne

Prisen kan stige med ytterligere EUR 15 millioner gjennom prestasjonsbaserte bonuser.

Ramos har scoret to mål på 15 kamper i PSG-trøya så langt.