Kylian Mbappe

Kylian Mbappe har «røpet» til sine fans i sosiale medier det som må være årets dårligst bevarte hemmelighet. Nemlig at han forlater Paris Saint-Germain. – Det skjedde ikke med bravour, men med en ynkelig opptreden da Paris Saint-Germain røk ut av Champions League i semifinalen mot Borussia Dortmund.

Paris Saint-Germain ‘stiller opp til 120 millioner euro for å få erstattet Kylian Mbappe med en av Europas mest etterspurte angripere. Mbappe har tilbrakt syv svært suksessrike år på Parc des Princes, og scoret totalt 255 mål på 306 kamper i alle konkurranser, inkludert 43 mål på 46 kamper så langt denne sesongen.

Les: Manchester United ’tilbyr’ kaptein Bruno Fernandes i en oppsiktsvekkende bytteavtale

Det har vært konstant klaging til tross for at han har dratt ut omtrent 16 millioner i uken.

25-åringen har vunnet 14 innenlandske titler i løpet av sin tid i PSG, inkludert seks Ligue 1-titler, men han har ennå ikke fått vunet Champions League.

Fichajes skriver at Paris Saint-germain manager Luis Enrique vil trappe opp jakten på Napoli-vingen Khvicha Kvaratskhelia. Napoli-president Aurelio De Laurentiis verdsatte 23-åringen til hele 120 millioner euro, et tall PSG er villig til å betale denne sommeren.

Enrique sies å være en beundrer av Kvaratskhelia og anser han til å være en ‘ideell forsterkning’ for å styrke troppen hans før den nye sesongen.

Les på F7: Vil hente Bodø/Glimt stjerne til Bundesliga

PSG kan imidlertid møte hard konkurranse om signaturen til Kvaratskhelia, ettersom slike som Barcelona, Real Madrid og Manchester United alle har blitt kreditert med en interesse for den høyt rangerte kantspilleren.


Kvaratskhelia har utmerket seg for Napoli siden han kom til sommeren 2022, og bidratt med 24 mål og 26 assists på 85 kamper på tvers av alle turneringer, med 10 mål og ni assists på 42 kamper så langt denne sesongen.

Etter å ha vunnet Serie A-tittelen i sin første sesong i Napoli, vil Kvaratskhelia det ikke skje denne sesongen.

Kvaratskhelias far har imidlertid antydet at Napolis nr. 77 er fornøyd i Serie A og ville ikke bli overrasket over å se sønnen bli i klubben utover sommerens overgangsvindu.

«Jeg er så fornøyd med Napolis tittel (siste sesong) og at sønnen min Khvicha bidro til å vinne den,» sa Kvaratskhelias far, Badri, til Radio Serie A i mars. «Jeg er takknemlig overfor Italia og Napoli for å ha tatt imot og verdsatt ham som person og fotballspiller.

«Han er den eneste som kan velge om han vil bli i Napoli, men jeg tror han vil fortsette å bruke Napoli-skjorten. Uansett vil jeg respektere avgjørelsen hans.»

Kvaratskhelia, som har tre år igjen av kontrakten sin, forventes å være med i Napolis neste ligaoppgjør hjemme mot Bologna på lørdag.