Da er det duket for Premier League!

Det er bare å forberede seg allerede nå, det Mohamed Elyounoussi presterer på banen for Basel i år vil bringe han til en av de store europeiske klubbene. 

Den norske angrepsspilleren startet sin karriere i Sarpsborg 08 for han spilte et par sesonger for Molde og så å reise ut i verden.

Ønsket av storklubber i La Liga, Premier League og Ligue 1

I dag møtte Basel årets vinnere av Sveits Super League Young Boys og knuste dem totalt. – Det var Mohamed Elyounoussi som startet ballet og hadde en lissepassning for det andre målet i 5 – 1 seieren.

The Sun skriver at Mohamed Elyounoussi er ønsket av enda flere klubber i Premier League. Fra før er Arsenal, Leicester og Southampton blant interessentene – nå har også Huddersfield kastet seg inn i kampen om den 23-år gamle angriperen.

Les: Arsenal så «Moi» yppe seg i Champions League

I tillegg skal La Liga klubben Sevilla som slo Real Madrid 3 – 2 i går ha fått opp øyene for Elyounoussi sine kvaliteter. Klubben ligger på en 7 plass i La Liga og har ambisjon om blande seg inn blant de tre beste spanske lagene.  De har Sandro Ramírez på lån fra Everton og ser på Elyounoussi som en god erstatter.

Det skal også være flere franske klubber som er interesserte, men de er ikke navngitt foreløpig, men ryktene sier at Monaco skal være opptatt å finne en måltyv som kan ta over for veteranen Radamel Falcao.

Ronaldo har fått en nydelig statue så hvorfor ikke Elyounoussi.

 

 

————————————–

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp