Har blitt venner med Nice-supporterne igjen. (foto: nice, twitter)

Nice har hatt en seig start i Ligue 1, Kasper Schmeichel fikk en skikkelig negativ start i sin nye klubb etter å ha vært en av kongene i Premier League i et tiår. Dette snudde før VM-sluttspillet, da dansken gikk fra å bli pepet ut av egne supportere til å bli kåret som klubbens beste spiller. Nå skal ny trener Didier Digard sammen med Schmeichel og spillerne løfte klubben til Sir Jim Ratcliffe. For dansken kunne veien videre ha blitt en helt annen, hvis en sveitser ikke hadde tatt frem signaturpennen.

For ifølge Bild sto Kasper Schmeichel på lista til Bayern München. Manuel Neuer hadde «renset hodet» etter VM-fiaskoen til Tyskland med skiferie og påfølgende benbrudd, kronprins Alexander Nübel var låst på utleie hos Monaco.

LES: Newcastle har hele ni spillere på ønskelista

Yann Sommer var Bayerns førstevalg, men med et Gladbach som tviholdt på førstekeeperen, var ifølge det tyske mediet Schmeichel Plan B. Bayern tok tatt kontakt med Schmeichel for å lodde stemningen.

På torsdag fikk Bayern på plass signaturen til Plan A, der Yann Sommer med sine 272 Bundesligakamper skal være med å redde sesongen for Nagelsmann og gjengen.

Et solid valg av keeper, men vi må innrømme at vi mer enn gjerne hadde sett Schmeichel få med seg en runde hos en av verdens beste klubber – og være keeperen som sender Mbappé, Neymar, Messi og PSG-gjengen ut av Champions League når de møtes i 8.-delsfinalen i februar og mars.

LES OGSÅ: Fikk telefon fra Xavi – men valgte Champions League spill

For Schmeichel er det i det minste en bekreftelse på at han fortsatt har en sterk posisjon i Europa.