Frenkie de Jong har tatt sitt valg. (foto: barca, twitter)

I fjor sommer ble Manchester United enige med Barcelona om å hente den nederlandske forsvarsspilleren Frenkie De Jong til Old Trafford for 60 millioner euro pluss bonuser. – Barcelona trengte pengene, men etter tautrekking som De Jong vant ble han værende på Camp Nou.

Nå er situasjonen endret Frenkie De Jong vil gjerne dra videre og Barcelona ønsker ikke å selge. – Manchester United manager Erik ten Hag fortsetter å støvsuge markedet for spillere som enten er fra Nederland eller som har erfaring fra nederlandsk fotball. Den 25 år gamle forsvarsspilleren har to av to.

Les: Har gitt gigantklubb tilbud om signering av Leao

Spanske Fichajes skriver at Manchester United for konkurranse fra Chelsea som har brukt neste syv milliarder kroner på spillerkjøp de to siste vinduene. – De er tydeligvis ikke ferdige selv om resultatene av alle kjøpene ikke har bragt de til Champions League kvalifisering så langt.

Hvis Barcelona skal selge Frenkie De Jong nå som han er en viktig brikke i å hente inn La Liga gull må en kjøper ut med omtrent 80 millioner euro. vil forsøke å hente Frenkie De Jong (25) fra Barcelona i sommer.

LES: «Ten Hags hovedmål i sommer»

Chelsea manager Graham Potter har spilt på seg selvtillit og får trolig også beholde jobben en stund til. – De går vant de 2 0 over Borussia Dortmund i 8.delsfinalen i Champions League og på lørdag vant de 1 – 0 mot Leeds i Premier League.