Mount på plass, snart ny spiss.. snart keeper. (foto: united, twitter)

Bruno Fernandes har vist han kan lede Man United til seire etter at han fikk kapteinsansvaret i Harry Maguires «fravær». Så kom Liverpool-fadesen der Gary Neville holdt på å få hjertestans over portugiserens holdning og atferd på Anfield. Etter den historisk elendige kampen mot erkerival Liverpool var det flere som ropte seg hese om å strippe Fernandes for kapteinsbindet.

Tidligere Man United-kaptein og nå fotballprater Gary Neville satte ord på det han så av Fernandes på denne smertefulle søndagen på Anfield.

LES: The Athletic: Hazard tok avgjørelsen i februar

-Det starter med kapteinen. Du hiver ikke armene i været, du løper tilbake. Jeg har fått nok av at han veiver med armene mot team-mates og ikke tar returløpet. Det var en skam, fyrer Neville til Sky Sports.

Heller ikke sjefen for dommerforeningen var imponert over oppførselen til Bruno Fernandes da kapteinen på slutten av kampen dyttet linjedommeren i frustrasjon.

-Fernandes oppførte seg som et barn. Det engelske fotballforbundet (FA) har gjort et fantastisk godt stykke arbeide siden starten av det nye året for å beskytte dommerne, men de kan ødelegge det ved å ikke straffe denne hendelsen, uttalte Ref Support-direktør Martin Cassidy til The Mirror.

Nå er det ikke varslet at Bruno Fernandes mister kapteins-ansvaret, men hva hvis? Hvem er den sterkeste kandidaten til å ta over det viktige ansvaret?

Goal.com har analysert seg frem til 8. kandidater som er aktuelle, men med to klare favoritter. Vi henger oss på:

8. Harry Maguire

7. Raphael Varane

6. Luke Shaw

5. Lisandro Martinez

4. David de Gea

3. (beholde) Bruno Fernandes

2. Marcus Rashford

Hvis det er én som kjenner og forstår seg på Man United, så er det Rashford. Med et livslangt forhold til klubben har guttungen Marcus vokst seg til en ledertype under Ten Hag. Rashford som kaptein vil få massiv støtte blant fanbasen til klubben.

1. Casemiro

Erfaren spiller av verdensklasse som har vunnet det som er av titler i klubbfotballen. For Goal.com er dette et enkelt spørsmål om hvem som bør kalles på til å lede Man United.

Hos Real Madrid var Casemiros lederegenskaper mindre synlig med personligheter som Ronaldo, Benzema, Modric og Ramos i troppen. Hos Man United er situasjonen det motsatte. Klubben skriker etter ledere, så langt har Casemiro spilt med en autoritet som gir stor respekt.

Nå er ikke brasilianeren den beste i engelsk, men på treningsfeltet og kamparenaen går han foran som eksemplet på hvordan jobben skal gjøres når du bærer Man United-drakta på vei mot titler. Dette er viktigere enn veiving med armene og gi-opp-energien Fernandes sendte medspillerne sine på Anfield.

LES OGSÅ: Chris Wilder hastehentes til Championship-klubb