Poch bygger og bygger, men.. (foto: chelsea, x)

Chelsea trenger scoringer, men har i flere sesonger manglet spilleren på topp som leverer som en Haaland, Kane eller Lewandowski. Det var store forventninger da klubben bladde opp et gigantbeløp for å hente Romelu Lukaku tilbake til Stamford Bridge, historien viser at det var total mismatch mellom klubb og spiller. I sommer var det Christopher Nkunku sin tur til å ta rollen, supporterne venter fortsatt på at den franske landslagsspilleren skal holde seg skadefri lenge nok til å spille seg til et gjennombrudd. I mellomtiden lider Chelsea under manglende effektivitet foran motstandernes mål, men i sommer er ventetiden over.

Victor Osimhen, en av verdens mest ettertraktede spisser, gikk denne uken ut og fortalte han har tatt sitt valg for sommerens overgangsmarked. Noen dager etter bekreftet Napoli-presidenten Osimhen selges etter sesongslutt.

LES: Tidligere Manchester United-spiller stakk fra treningsfeltet for å presse frem overgang – nå har han lykkes

Real Madrid, PSG, Manchester United eller Chelsea. Hva blir det til på spilleren med 67 scoringer på 119 kamper?

Ifølge overgangsjournalist Sacha Tavolieri er det bestemt. Det blir Chelsea på den nigerianske superspissen. Pochettino skal endelig få spissen som skal plage motstandernes forsvar nok til å fylle opp scoringskontoen.

LES OGSÅ: Lo høyt av milliardbud fra Manchester United for så å måtte selge for under halvparten