Tuchel ble snytt for en defensiv midtbanespiller. (foto: bayern, twitter)

Alt var klart for exit Fulham for Joao Palhinha i sommer. Medisinsk test unnagjort, nå ventet han bare på seansen med signering og store glis i München. Så gikk overgangen i vasken. Den portugisiske landslagsspilleren brukte ikke lang tid med å surmule.

28-åringen signerte i stedet forlengelse med Fulham til 2028 og har fortsatt som forrige sesong i startelleveren til Premier League-klubben. Bayerns jakt på Palhinha-signaturen er ikke over, men Tuchel og gjengen har innsett at overgangen har blitt høyst usikker. Nå er blikket vendt mot et av Liverpools mål på overgangsmarkedet.

LES: Gjør en giganttabbe i Miami

Liverpool var så sterkt linket til Khephren Thuram-overgang at supporterne hadde begynt å forberede seg til signerings-seansen. Utfallet ble et annet, men ulike engelske medier hevder likevel Thuram fortsatt står på lista til Klopp, som bygger opp en midtbane som igjen skal kontrollere spillet inn til de største titlene (ser lovende ut så langt i sesongen!).

Ifølge Bild har Bayern München sendt signaler at de også vender seg mot Nice-spilleren hvis Palhinha nok en gang viser seg å være utilgjengelig.

LES: Forhandler med Frenkie de Jong akkurat nå