Osimhen har all grunn til å smile. (foto: napoli, twitter)

Det sier noe om karakteren til Napoli stjernen Victor Osimhen når han etter å ha blitt latterliggjort i sosiale medier av sin egen klubb og står på trappene til mulig oppgjør i retten går på banen og banker inn mål som om ingenting var skjedd.

Napoli som i sommer takket nei til gigantbud på 150 millioner euro er fullstendig klar over hva de er på vei til å miste. – De har rykket ut beklaget det som har skjedd. – De forsikrer «at de aldri ønsket å fornærme eller håne»

Spissen ble sint etter at det ble lagt ut en video på klubbens offisielle TikTok-konto. Videoen inneholdt Osimhen med en komisk stemme som appellerte om en straffe mot Bologna, som han deretter skjøt utenfor målet.

Les: Victor Osimhen er fly forbanna! Sletter alle Napoli-bilder

Stjernens agent, Roberto Calenda, truet med rettslige skritt mot Napoli, og Osimhen selv fjernet alle bilder av seg selv i Napoli-skjorten fra sine egne sosiale medier-kontoer.

Napoli la i går kveld ut en formell uttalelse på klubbens hjemmeside.

Calcio Napoli, for å unngå utnyttelse av emnet, spesifiserer at det aldri hadde til hensikt å fornærme eller gjøre narr av Victor Osimhen, klubbens tekniske eiendel.

For å demonstrere dette, under sommerens treningsleir, avviste klubben bestemt hvert tilbud mottatt om angriperens overføring til utlandet.

Det representerer et faktum av felles erfaring at på sosiale medier, spesielt på TikTok, har uttrykksfullt språk alltid blitt skapt med letthet og kreativitet, uten å ha hatt, i tilfellet Osimhen, noen intensjon om å håne eller hån.

Imidlertid, hvis Victor hadde oppfattet noen krenkelse mot ham, var dette fremmed for selskapets vilje.

Osimhen spilte og scoret for Napoli onsdag kveld da laget sikret en solid 4-1-seier over Udinese. 24-åringen har scoret 63 mål på 108 kamper for klubben.

Les: Duncan «Big Dunc» Ferguson tar over klubb i fritt fall