Mr. Sunshine får mer å stråle med. (foto: united, twitter)

Det er allerede skrevet mye om Rennes-spiller Eduardo Camavinga, og det kommer definitivt til å bli mer. Den sentrale midtbanespilleren ble forrige august den yngste spilleren siden 1914 med debut på det franske landslaget (17 år, 17 dager). Forrige sesong fortsatte han den ekstreme utviklingen.

Noen som lurer på hvorfor 18-åringen ikke er å finne på skjermen under EM? Med den (på papiret ) ekstremt sterke franske troppen, ble det for Camavinga heller spill i U21-EM og OL i august.

Les: Belgia går motstrøms etter EM-fiaskoen

Så hva skjer etter august?

Med ett år igjen av kontrakten tvinges Rennes til å åpne opp for salg av Camavinga. Utsikten for å la en av de største midtbanetalentene i verden gå på free transfer neste sommer frister lite.

Real Madrid var i en periode sterkt linket til Camavinga, men ifølge overgangsekspert Fabrizio Romano peker pilene mot Old Trafford. Italieneren hevder 18-åringen er et langsiktig mål for United og PSG, der gjengen fra Old Trafford har posisjonert seg inn mot en signering.

Les på Engelske klubber: Patrick Vieira har signert med Crystal Palace

The Guardian hevder det samme. Spilleren til rundt 30 millioner euro er på god vei til Solskjær.

21-åringen Jadon Sancho, 18-åringen Eduardo Camavinga. Som allerede leverer på høyeste nivå. Noe sier oss at det venter solskinn for United-supporter de kommende årene.

Les: Mourinhos høyreving sendes direkte fra Premier League til havnebyen Marseille