(foto: dortmund, twitter)

25-åringen har vært del av Dortmunds fremadstormende siden 2019. 87 kamper med 11 scoringer og 15 assist er solid nok, men hos de gulsorte kommer det en jevn strøm med tenåringer som kappes om spilletid.

De siste månedene har Brandt stort sett blitt omtalt i forbindelse med en trolig exit fra Signal Iduna Park, men nå har sportsdirektøren stokket om kortene på nytt.

Les: Tyskerne fatter ikke hva Gareth Southgate holder på med

Lazio har ifølge Bulinews vært overivrige etter å hente den tyske spilleren som gladelig plasseres i det som finnes av posisjoner over midtstreken. Michael Zorc mener tiden likevel ikke er moden for å slippe Brandt.

-Det er fullstendig logisk at Julian skal få muligheten til å vise seg frem for den nye treneren (Marco Rose). Han er en god kar med et utrolig potensiale, begynner sportsdirektør Zorc til Kicker.

Der kom gulroten.

-Likevel, jeg forventer at han forbedrer prestasjonene sine og at han kontinuerlig lever opp til potensialet sitt, sier sportsdirektøren.

Og der kom pisken.

Les på F7: De mest sette seriene på HBO denne våren

Forrige sesong var Brandt utpå i 31 Bundesliga-kamper med 3 scoringer og 2 assists. Skal vi tolke Zorc, er ikke dette å leve opp til potensialet.

Vi ønsker Brandt lykke til med ny mulighet. Som sikkert er drittlei av å høre regla om at du må utnytte potensialet ditt bedre, bla., bla.

Les på Sporten: Overgangsekspert: Manchester United så nær neste supersignering