(c) Bilde: FC Barcelona: Marc-André ter Stegen

Nesten hver eneste sommer siden Marc-André ter Stegen kom til Barcelona fra Borussia Mönchengladbach sommeren 2014 har det gått rykter om alternativer. Den tyske keeperen har bare spilt i to klubber i hele sitt liv, han trives med en stabil tilværelse og har så langt avvist alle forsøk.

29 åringen har spilt 291 kamper for Barcelona og han ønsker egentlig å fortsette. Newcastle som har fått store penger er sikre på at de økonomiske problemene som raser i Barcelona nå kan frister ter Stegen til dem. – Selv om de ikke kan garantere spill i Premier League neste sesong kan de lønne godt.

Les: Klopp forventer ikke Firmino tilbake på en god stund

Flere spillere har tidligere blitt koblet til en overgang til den klassiske Premier League-klubben. – Ifølge spanske El Nacional ønsker Newcastle å rekruttere Marc-André ter Stegen. Klubben sies å være klar til å betale 55 millioner euro.

Ifølge opplysninger blir Ter Stegen sett på som en nøkkelspiller i den katalanske storklubben, men Barca-president Joan Laporta skal ikke utelukke et salg på grunn av den økonomiske krisen klubben er inne i.

Les: Mauricio Sarri har såvidt kommet igang før det er tid for nye kontraktsforhandlinger