Vaktbikkjene til FIFA sendes etter Patricio. (foto: patricio, twitter)

Wolverhampton har gjort seg fortjent til å mingle med det beste selskapet i England. Nå får den ferske Premier League-klubben pes fra FIFA.

For en måned siden signerte Wolves fireårskontrakt med den portugisiske landslagskeeperen Rui Patricio. Ikke noe uvanlig med dette.

Men når Patricios for ikke lenge siden var forventet å spille for Sporting Lisboa – også neste sesong, begynner det å bli litt mer komplisert.

Les: Får også tillit hos de store gutta i Premier League

Keeperen terminerte nemlig Sporting-kontrakten sin på egenhånd, sammen med åtte andre Sporting-spillere.

Den portugisiske klubben nekter å godta dette spiller-opprøret, noe som har ført til at FIFA nå er sendt etter Patricios og seks av de andre spillerne.

Satser på at ulvene holder Sporting på avstand.

Ifølge Record krever Sporting Wolverhampton for 520 millioner kroner i tillegg til at Patrico suspenderes for seks måneder.

Les på F7: Hvordan skjønne at noen lyver til deg?

Og årsaken til at ni spillere rømmer fra en klubb?

I mai angrep rundt illsinte 50 supportere spillerne på treningsfeltet og banket opp flere av dem. Dette skulle være lønnen for lagets svake prestasjoner i hjemlig liga og kvartfinaleexiten i europaligaen.

Vi kjenner at dette blir en kinkig sak for FIFA. For Wolverhampton håper vi ikke ekstraregningen blir velkomstgaven til Premier League.

Les betalt artikkel: Casino bonus for betting og odds