Skal ikke gå i samme felle som Wenger.

Vi husker det triste skuet da elleve tyske spillere forlot VM-arenaen for siste gang – før mesterskapet hadde kommet skikkelig i gang. Hoggestabben Mesut Özil fikk som vanlig mest av skylden. For sjefen hans har dette overhodet ingen betydning. Planen er nemlig klar.

Arsenal-spiller Özil reiste nok litt slukøret hjem til London etter fotball-katastrofen i Russland. Men her venter en sulten trener som har ett hovedmål når det gjelder den tyske superstjernen: finne tilbake til form og idrettsglede.

Det murres i garderoben når tyskeren morer seg for mye. (foto. özil, twitter)

På spørsmål fra pressen måtte Unai Emery selvfølgelig svare på utfordringen med laber innsats og feil mentaliteten hos klubbens store stjerne.

-Vi er her for å hjelpe alle spillerne. Mesut er en veldig viktig spiller for oss og vi skal hjelpe ham når han kommer tilbake fra ferien. Jeg skal jobbe med ham på en ny måte og ambisjonen min er å få ut kvalitetene hans og at han kommer bedre inn på laget. Forrige sesong var vanskelig for alle. Jeg skal gi dem selvtilliten tilbake igjen gjennom å gi spillerne sjanser hver dag på trening, sier Emery offensivt ifølge ESPN.

Går til oppgaven med helt annet perspektiv. (foto: arsenal)

Arsenal har bare Özil av stjernene ute i VM-ferie, mens første motstander i Premier League, Manchester City, fortsatt må vente en god stund på syv av sine spillere som ble opptatt med semifinale i VM.

Kanskje dette er sjansen til Emery og gi spillerne sinne et boost av selvtillit – gjennom å knuse de regjerende mesterne?

Les betalt artikkel: Casino bonus for betting og odds