Gareth Southgate

Landslagssjef Gareth Southgate ble kontaktet av Manchester United, men han var ikke interessert i å delta i samtaler med de røde djevlene. 53 åringen har de siste månedene vært høyt på listene over mulige erstattere for manager Erik ten Hag, mye på grunn av hans nære forhold til INEOS’ Sir Dave Brailsford.

Den tidligere Middlesbrough-sjefen er under kontrakt med England til desember, og han vil lede Three Lions gjennom det kommende EM i Tyskland i 2024. Imidlertid kan Southgate forlate landslaget etter EM.

Les: Vil erstatte Edin Dzeko med den tidligere Real Madrid stjernen Karim Benzema

Erik ten Hag kommer til å få sparken, selv om Manchester United har bestemt seg for å gjennomføre en evaluering først. – Man sitter ikke som manager for en av verdens største klubber og lander på en åttendeplass i Premier League.

Mauricio Pochettino, Thomas Tuchel og Roberto De Zerbi er favorittene til å erstatte nederlenderen, etter Kieran McKenna har bestemt seg for å skriver en langtidskontrakt i Ipswich Town.

I følge Sky Sports’ Kaveh Solhekol ble Southgate hørt om muligheten for å ta over i Man Utd, men han var ikke interessert i å diskutere noe annet enn rollen som England-sjef.

Hva har Gareth Southgate sagt?
Tidligere denne måneden ble Southgate spurt om koblinger til en overgang til Man Utd, men han var ivrig etter å børste av slike rapporter.

På spørsmål om hvorvidt han ville vurdere å gå tilbake til klubbledelsen, sa Southgate til ITV News: «’Hvis jeg begynner å snakke om det, så er jeg allerede distrahert fra det jeg gjør, så jeg tror landet ville forvente at mitt fokus er på England, og med rette.

Les på F7: Manchester United går etter dansk spiss-sensasjon

«Vi har hatt tre turneringer der vi har tatt publikum med på en strålende tur, og jeg vet at vi har et ønske om å gå et skritt videre.»

England møter Serbia 16. juni i sin første Euro 2024-kamp. Slovenia og Danmark også er i gruppe C.