(c) Bilde: Manchester United: Gonzalo Higuain

Ifølge Tuttosport har Juventus på lik linje med mange andre fått med seg at Manchester United-spissen Anthony Martial er på en lang liste med spillere som kan være til salgs i sommer. 

Juventus er lei av å være nesten vinner av Champions League og vil ta tilbake tronen, nå mener de har fått oppskriften på en dødelig angrepstrio, men da må de revurdere salget av  Paulo Dybala.

Les: Paulo Dybala genial i noen sekunder på overtid

Serie A-mestere var klar til å hente det franske stortalentet allerede i 2012 da han spilte for Olympique Lyonnais. Situasjonen i Manchester United er ikke heldig for 22 åringen som til tross for å være ekstremt populær blant fans og fotballeksperter får mindre spilletid enn tidligere.

Da han kom fra Monaco til Manchester United i 2015 var det med Golden Boy prisen i lomma, forventningene til den beste U21 spilleren i Europa var enorme. Et eventuelt bytte til Juventus må inneholde løfter om mer spilletid.

Og prislappen, den blir ikke liten, minst 800 millioner kroner. Martial har på sine 26 Premier League kamper scoret 14 mål, den statistikken, gjør det overraskende Manchester United manager Jose Mourinho har større tro på ham.

Juventus ønsker at franskmannen sammen med Gonzalo Higuain og Paulo Dybala skal danne en dødelig angreps trekant. – Vi tror det er en meget god ide.

Les: Disse fem kan stå iveien for Neymar sin drøm om Ballon d’Or

Sjekk ut oddsen