Den norske angripende midtbanespilleren Oliver Berg fra Gjøvik gjør det svært bra i Allsvenskan. – Sesongen som nettopp har startet gikk i går fra ok til veldig bra for Kalmar. – Søndag sørget Berg selv for 1-0, før han serverte det andre målet i Kalmars 2-0-seier over Degerfors.

Etter kampen hadde Kalmar følgende melding i sosiale medier!

Glad Påsk! ❤🤍
✅ 3 poäng
✅ Clean sheet
Jesus lever 🙌🏼

Berg endte med tolv mål i Allsvenskan sist sesong og scoret i sin andre strake kamp da han ga Kalmar ledelsen etter fem minutter.

Les: Paulo Dybala har sendt sine rådgivere til Manchester

Nordmannen fikk ballen ute på kanten der han brukte farten sin til å runde en forsvarer og forsere inn i boksen. Fra kloss hold klarte han å overliste keeper og sende Kalmar i ledelsen.

Den ble doblet etter 85 minutters spill på et kremmerhus fra David Kristjan Olafsson. Islendingen fikk en fin tversoverpasning fra Berg før han på mesterlig vis satte ballen i motsatt kryss.

Les: Football-Insider: Richarlison forlater Everton

Kalmar står dermed med seks poeng etter tre kamper i Allsvenskan.