Facundo Pellistri

Som er slags merkelig sammentreff er nå Edinson Cavani og det 19 år gamle supertalentet Facundo Pellistri er i samme klubb. – Før de begge signerte med Manchester United i sommer, Cavani som fri agent, ble han intervjuet på radio hjemme i Uruguay om hvem han trodde ville overta posisjonen som landets største stjerne når han en dag ville legge fotballskoene på hylla.

Edinson Cavani var ikke i tvil, den neste store er Facundo Pellistri.

Les: Rafael Benitez er ferdig i Kina – nå skal det bli liv i Premier League!

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har ikke tenkt å gi slipp på noen av de, men Pellistri trenger å spille fotball hver eneste uke for å få sitt potensial og det er det ikke plass til på Manchester United sitt lag, til tross for at mange forståsegpåere mener at det er mer enn nok plass til en lynrask høyreving .

Det jobbes på høygir med en låneavtale ut sesongen, noe agent Edgardo Laslvia forteller til Fichajes: «Vi jobber med en overgang, hvor Spania er målet.» Facundo Pellistri var tenkt å være en del av laget også denne sesongen, men smitte av corona bremset det betydelig. – Han skal være i full form nå, men utenfor førsteelleveren.

Les: Stjerner i kø ut portene på Santiago Bernabéu

Fremtiden er i Manchester United, noe unggutten forteller om til klubbens offisielle nettsider: “Det har vært fantastisk å trene med gutter som Rashford, Pogba, Mata og Edi, som har blitt veldig nære venner med meg».

“Det er utrolig for meg fordi jeg så dem på TV og nå trener jeg sammen med dem. Intensiteten, den høye kvaliteten de har, det er flott for meg å være med dem, jeg forbedrer meg mye».

“Hele tiden snakker jeg med Edi, og han er en veldig hyggelig person. Han prøver alltid å være rundt meg, gi meg råd og alt jeg trenger. Han er der for å hjelpe meg, og det er veldig viktig for meg. Jeg er veldig fornøyd med det».

«Jeg vet at han er en av de beste spillerne i verden og en av de beste spillerne fra Uruguay, men han er også en veldig hyggelig person.»

Det skal være flere klubber i La Liga som er aktuelle, øverst på den lista er Sevilla som ledes av Julen Lopetegui som Ole Gunnar Solskjær har stor respekt for og som han vet vil ta vare på «Det neste store fra Uruguay»