Timo Werner, må kunne kalles for en flopp etter de store forventningene han hadde i Chelsea (foto: chelsea, twitter)

Chelsea floppen returnerer til gamlelandet.

Timo Werner (26) forlater Chelsea etter to år. Den tyske landslagsspilleren er klar for RB Leipzig.

RB Leipzig bekrefter på sin hjemmeside at Timo Werner er klar for klubben.

Den tyske landslagsspilleren kjøpes tilbake fra storklubben Chelsea. Det var knyttet store forventninger til Werner i Chelsea, men som på ingen måte ble innfridd selv om det ble 23 mål og 21 målgivende på 89 kamper.

Les: Adrien Rabiot forlanger en heftig bonus

26-åringen har signert en kontrakt som strekker seg til sommeren 2026

– Jeg hadde to fantastiske år i Chelsea som jeg er veldig takknemlig for og som sluttet med Champions League-tittelen. Erfaringen med å spille i et annet land og en annen liga har hjulpet meg mye. Nå ser jeg frem til den nye sesongen med RB Leipzig og fremfor alt fansen, som er veldig viktig for meg. Vi har store planer sammen, og selvsagt vil jeg være den første Leipzig-spilleren som når 100 mål for klubben.

Les: Selger først til Juventus – går så direkte på handletur hos PSG

– Jeg er veldig glad for å spille for RB Leipzig igjen. Det var en fantastisk tid fra 2016 til 2020 da vi skapte en sensasjon som nykommer i ligaen. Det var et verdig farvel for meg da som toppscorer. Men det er historie. Nå retter jeg blikket fremover. RB Leipzig har utviklet seg de siste to årene, akkurat som jeg har, avslutter Werner til Leipzigs hjemmeside.