(c) Bilde: Bayern München Leroy Sané

Lang tids undring over hva som skjer med Leroy Sané er over. Han har skrevet en avtale for de neste fem årene med Bayern München.

«FC Bayern er en virkelig stor klubb, og ambisjonene deres passer med mine. Jeg vil vinne så mange titler med Bayern som mulig og Champions League er topp prioriteten», sier Sané på tysk jord.

Ifølge The Guardian får City 480 millioner kroner for Sané, men summen kan stige til 640 millioner dersom ulike kriterier oppfylles.

Les: Spanske media: Liverpool har på plass avtalen med midtbanestjerne!

Karl-Heinz Rummenigge, administrerende direktør i FC Bayern sier til klubbens nettsider: “Vi er glade for at vi kan ønske Leroy Sané velkommen til FC Bayern. Han er en utmerket spiller som har bevist sine kvaliteter de siste årene, spesielt på landslaget. Målet vårt er å samle de beste tyske spillerne på FC Bayern, og Leroys engasjement understreker denne veien. Jeg vil komplimentere Hasan Salihamidžić for vellykket gjennomføring av overføringen. ”

Her kan du se Leroy på massasje av klubbens fysioterapeut.

24-åringen kom til Manchester City fra Schalke 04 for tre år siden, samtidig som Guardiola ble ansatt som klubbens nye manager.

Les på F7: Hele laget slutter på grunn av et bilde

Leroy Sané fikk 135 kamper, 39 scoringer og 45 målgivende for Manchester City. Tyskeren var også med på å vinne Premier League to ganger. Store deler av denne sesongen har han mistet på grunn av skade. Det stoppet også en mulig overgang til Bayern München i fjor sommer.