Mauricio Pochettino

Lionel Messi, Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma og Georginio Wijnaldum ble hentet inn før sesongen med et formål. Sammen med Kylian Mbappe og Neymar skulle endelig Paris Saint-Germain bli Champions League mestre. Slik gikk det som kjent ikke!.

Denne gangen er det den argentinske manageren Mauricio Pochettino som får skylden og etter knallharde forhandlinger om sluttpakke fikk sparken tidligere i dag.

Mauricio Pochettino etterfulgte Thomas Tuchel som nå leder Chelsea 1.januar 2021.

Les: Ten Hags signering klarte ikke å vente på bekreftelsen fra Manchester United

Den «geniale» fotballederen Luis Campos har nettopp fått jobben som sportsdirektør og en av de første tingene han gjør er å sparke Pochettino og ansette en kompis istedenfor. – Det lukter ikke akkurat suksess av det.

Mauricio Pochettino får med seg en fallskjerm på saftige 10 millioner euro og trolig en ny jobb i en storklubb i løpet av sommeren. Det hagler inn med tilbud, kan tenkes han tar seg en lang ferie og venter på at Erik ten Hag buklander på Old Trafford. – Det å lede Manchester United er noe han har tenkt på svært lenge. Da de var i prosess for å skaffe seg en ny manager etter Ralf Rangnick var kravet fra Paris Saint-Germain for å kjøpe Pochettino ut av kontrakten så høyt at selv en klubb med mer penger enn vett steilet.

Christophe Galtier som fram til i dag var manager for Nice kjøpes fri fra sin kontrakt for 4 millioner euro.

Les: Hamret inn 49 scoringer forrige sesong – ikke rart Aston Villa måtte sikre seg Rory Wilson