Fábio Vieira

Skal «The Gunners» hente noen store spillere til denne sommeren nå det også komme betydelige inntekter fra salg. Manager Mikel Arteta har en heftig agenda som krever både flaks og list for å oppnå.

I dag presenterer Arsenal en ny spiller! Fábio Vieira fra Porto, en spiller de betaler 40 millioner euro for noe som utgjør over halvparten av sommerbudsjettet.

Les: Inter Milan ringer Arsenal og foreslår bytte og cash

Fábio Vieira har gjennom hele karrieren vært en del av den portugisiske storklubben Portos organisasjon. Fra spill i ungdomslag har den offensive midtbanespilleren klatret opp til klubbens A-lag og nå videre til Premier League. Det har blitt drøyt 75 Porto trøya siden han i 2020 gikk fra Porto B til Porto A .

Den 22 år gamle portugiseren har nemlig blitt presentert av Premier League-gjengen Arsenal, som ifølge journalisten Fabrizio Romano lenker til Vieira for 40 millioner euro.

Vieira har følgende å si om overgangen til Arsenal: «Dette er et viktig steg i karrieren min»

– Jeg er veldig spent på at vi har identifisert og rekruttert et så spesielt talent. Fábio er en veldig kreativ spiller som vil tilføre høy kvalitet og allsidighet til angrepsspillet vårt. Vi ønsker Fabio og hans familie velkommen til klubben vår og ser frem til å begynne å jobbe med ham før den nye sesongen, sier Arsenal-trener Mikel Arteta i en kommentar.

LES: Her lander flyet med spilleren som blir en vanvittig forsterkning for Bayern München!